Književni susret s Majom Klarić

Gradska knjižnica Ivan Pridojević Skradin organizira književni susret s Majom Klarić. 

U četvrtak, 3.9.2020. u Skradin će se dokotrljati Bookmobil, prva hrvatska knjižara na kotačima i novi književno-putnički projekt Maje Klarić, pjesnikinje iz Šibenika.

Bookmobil je restaurirani Volkswagenov kombi koji odnedavna putuje po zemlji i promovira ljubav prema pisanoj riječi. To je svojevrsni pokretni književni teatar, mjesto na kojem se organiziraju zbivanja, druženja, čita se poezija i organiziraju književne večeri, čime se omogućuje dostupnost knjiga i književnih sadržaja u manjim sredinama. U njemu možete kupiti sve knjige u izdanju Fotopoetike, mahom putopise, ali i razmjenjivati knjige te prisustvovati zanimljivim književnim programima koji se odvijaju pred ovom neobičnom kulisom.

Bookmobil će biti parkiran ispred Gradske knjižnice Ivan Pridojević od 17 do 20 sati.

PROGRAM
17 – 20 sati: buvljak i razmjena knjiga
19 – 20 sati: čitanje poezije

Majina je želja okupljati lokalne pjesnike u svakom mjestu u kojem gostuje pa ćete tako u četvrtak, uz Maju i njezine putopisne pjesme, moći poslušati i nekoliko pjesnikinja iz Skradina i okolice. Ova knjižara na kotačima nudi pregršt zanimljivih naslova za sve uzraste stoga ne zaboravite sa sobom ponijeti i koju knjigu za razmjenu.

Sve novosti i aktivnosti možete pratiti na Facebook stranici „Maja Klaric, putopjesnikinja“ ili na Instagram profilu @bookmobil_croatia.

Obvezno je pridržavanje mjera zaštite!